♥ Aanmelden Workshop Balance your Body & Mind

In deze drie uur durende workshop krijgen jouw Body en Mind een powerboost! Je leert hoe jij zelf met ademhalingsoefeningen, fysieke training en mindfulness jouw energiepeil kunt reguleren en je body en mind kunt geven wat nodig is om in balans te komen of blijven.

Wanneer: 30 juni 2019
Tijd: 10.00-13.00 (om 9.45 uur verzamelen voor de deur)
Waar: The Sacred Trees Studio, Raamsteeg 2, Leiden
Hoeveel: 59 euro incl. thee/water en iets lekkers
Groepsgrootte: min. 6, max 12 deelnemers

Meer info

♥ Aanmelden Mindful Personal Training

Personal Training voor mensen die meer willen dan alleen een strak lichaam!
Voorkom Burn-out, Bore-out en stress gerelateerde klachten door wekelijks je batterij op te laden met een personal trainer. Kracht- en conditietraining met ademhalingsoefeningen en Mindfulness, zorgen voor meer energie, balans en focus!
Wil je het beste uit jezelf halen en maximaal leven, zonder jezelf voorbij te rennen? Dan is Mindful PT iets voor jou!
Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Meer info/gratis kennismaking

♥ Aanmelden 5-weekse cursus Mindful Run

Leer in 5 weken mindful hardlopen! Een cursus waarbij je mindfulness leert toepassen tijdens het hardlopen en in je dagelijks leven. Kernwoorden voor deze cursus zijn: Minder stress, meer plezier, bewustwording, betere focus en concentratie en leren loslaten en vertrouwen. Startdata staan hiernaast en meer info vind je hier!

Vul het contactformulier hiernaast in om je aan te melden.

♥ Aanmelden Mindful Wandelcoaching

Heb je een specifieke coachingvraag, ben je burn- of bore-out, of heb je gebrek aan zelfvertrouwen? Dan is een wandelcoachingstraject wellicht iets voor jou. Al wandelend (of een andere vorm van sport) in de natuur gaan wij aan de slag met jouw coachingsvraag. De kracht van de natuur en buitenlucht hebben een weldadig effect op dit coachingstraject.

Meer info/gratis Kennismaking

♥ Aanmelden Mindful Bootcamp (10-rittenkaart), Leidse Hout/Tuin van Noord

Een combinatie van krachttraining, conditietraining, yoga en mindfulness. Sporten en aandachts/ademhalingsoefeningen in de buitenlucht. Train je lichaam en je geest en kom direct aan je dagelijks portie vitamine D! Deze trainingen worden op woensdag- en vrijdagochtend gegeven van 9.00-10.00 uur in Leidse Hout, Houtlaan 100, of in de Tuin van Noord, Joop Vervoornpad 1.

Meer info/gratis proefles aanvragen

Mindful Trainen: voor een gezonde geest in een fit lichaam!

Alle cursussen en trainingen van Mindful Trainen worden gegeven door Danny Ruijgrok en kenmerken zich door een combinatie van sport/bewegen met Mindfulness. Alle trainingen worden buiten gegeven, onder alle weersomstandigheden (m.u.v. onweer).

♥ Gratis proeftraining

Twijfel je nog? Maak vrijblijvend kennis met mij en mindful trainen tijdens een gratis training.
Vraag hieronder/hiernaast je gratis proeftraining aan.

Start NU met Mindful Trainen