♥ Mindful Christmas Walk (donderdag 20/12)

Wandelen door Leiden en de kerstsfeer ervaren op een mindful manier, dat is de Mindful Christmas Walk. Voor deze wandeling heb ik een prachtige route door het centrum van Leiden uitgestippeld, waarbij we een deel in stilte zullen wandelen. Daarnaast zullen we met een korte uitleg ook een mindfulness meditatie en een yogaoefening doen.
Een zintuigen prikkelende ervaring, waarbij natuurlijk extra aandacht wordt besteed aan het thema kerst. Laat je verrassen!
Datum en tijd: 20 december van 19.30-21.00 uur
Startlocatie: Beestenmarkt Leiden (voor de Mc Donalds)
Bijdrage: 15,- euro (inclusief warme chocolademelk en gluhwijn.)
Scroll naar beneden om je aan te melden.

♥ Gratis proeftraining

Maak kennis met mij en mindful trainen tijdens een gratis proeftraining mindful bootcamp. Ik kijk naar je uit! Vraag hieronder/hiernaast je gratis proeftraining aan.

♥ Aanmelden 5-weekse cursus Mindful Run

Leer in 5 weken mindful hardlopen! Een cursus waarbij je mindfulness leert toepassen tijdens het hardlopen en in je dagelijks leven. Kernwoorden voor deze cursus zijn: Minder stress, meer plezier, bewustwording, betere focus en concentratie en leren loslaten en vertrouwen.

Startdata/aanmelden omgeving Leiden/Oegstgeest/Leiderdorp

♥ Aanmelden Mindful Bootcamp (10-rittenkaart), Leidse Hout/Tuin van Noord

Een combinatie van krachttraining, conditietraining, yoga en mindfulness. Sporten en aandachts/ademhalingsoefeningen in de buitenlucht. Train je lichaam en je geest en kom direct aan je dagelijks portie vitamine D! Deze trainingen worden op woensdag- en vrijdagochtend gegeven van 9.00-10.00 uur in Leidse Hout, Houtlaan 100, of in de Tuin van Noord, Joop Vervoornpad 1.

Meer info/gratis proefles aanvragen

♥ Aanmelden Mindful Personal Training

Werk samen met een personal trainer aan specifieke doelstellingen als, afvallen, sterker worden, algehele fitheid verbeteren, stress verminderen, sportprestaties verbeteren. Bereik je doelen met de toepassing van Mindfulness. Geen crash dieet, of standaard schema, maar een blijvend resultaat door verandering van levensstijl!

Vind mij op FITsociety
Powered by FITsociety

Meer info/Proefles aanvragen (25,- euro)

♥ Aanmelden Mindful Wandelcoaching

Heb je een specifieke coachingvraag, ben je burn- of bore-out, of heb je gebrek aan zelfvertrouwen? Dan is een wandelcoachingstraject wellicht iets voor jou. Al wandelend (of een andere vorm van sport) in de natuur gaan wij aan de slag met jouw coachingsvraag. De kracht van de natuur en buitenlucht hebben een weldadig effect op dit coachingstraject.

Meer info/gratis Kennismaking

Mindful Trainen: voor een gezonde geest in een fit lichaam!

Alle cursussen en trainingen van Mindful Trainen worden gegeven door Danny Ruijgrok en kenmerken zich door een combinatie van sport/bewegen met Mindfulness. Alle trainingen worden buiten gegeven, onder alle weersomstandigheden (m.u.v. onweer).

♥ Gratis proeftraining

Twijfel je nog? Maak vrijblijvend kennis met mij en mindful trainen tijdens een gratis training.
Vraag hieronder/hiernaast je gratis proeftraining aan.

Start NU met Mindful Trainen