16 antwoorden
 1. Jochem van Rijn
  Jochem van Rijn zegt:

  Een zeer leuke laagdrempelige mindfull cursus moet ik zeggen. Niet zweverig en heb er veel van geleerd. Voor een ieder zijn er waardevolle dingen uit te halen om je zelf een blijer en gezonder mens te maken. Erg knap van Danny dat ze voor iedereen de cursus op maat maakt op zijn/haar niveau en interesse.

  Beantwoorden
 2. Linda Letsch
  Linda Letsch zegt:

  Na de curcus Minfulrun ben ik de curcus Mindful Walk gaan volgen bij Danny . Wederom trof ik een super groep Mindful walkers lekker je zelf kunnen zijn is het fijnste wat er is daardoor veel profijt van de ontspannings oefeningen . Helemaal super echt een aanrader

  Beantwoorden
 3. Simone
  Simone zegt:

  Eerst Mindful Run gedaan. Omdat ik het best lastig vind om in mijn eentje te sporten heb ik ook cursus Mindful Walking gedaan. Gewoon om er in te blijven, zeg maar. Zeer geschikt voor de onervaren sporters en onervaren mindful beoefenaars. Laagdrempelig. Gezellig. Lekker in de buitenlucht. Ontspannen. Ik voelde me erg welkom bij Danny. Ze weet veel en deelt graag haar kennis en ervaring. De belangrijkste les: Je kan altijd weer opnieuw beginnen. Je kan het altijd weer oppakken.

  Beantwoorden
 4. Michelle
  Michelle zegt:

  Ik heb deelgenomen aan de Mindful Walking. Dit was een hele leuk ervaring en ga het zeker nogmaals doen. De groep was ook heel mooi, onder leiding van Danny voelde iedereen zich zeer vertrouwd waardoor er een zeer openhartige sfeer was. veel geleerd gelachen gehuild en gewandeld. Dank je Danny voor deze mooie cursus je hebt ons liefdevol begeleid.

  Beantwoorden
 5. Sandra
  Sandra zegt:

  De “waan van de dag” is tijdens de “Mindful Run” training snel vergeten. Onder begeleiding van Danny, maak je kennis met sporten in de buitenlucht en de focus op de ademhaling. De Fun factor staat voorop en door de lessen volgt de totale ontspanning. Het is een leuke training met een enthousiaste coach genaamd Danny Ruijgrok. Danny heeft aandacht voor de individu en zij geeft de training op maat. Bedankt voor de leuke cursus.

  Beantwoorden
 6. Maartje
  Maartje zegt:

  Net de cursus mindfull run met veel enthousiasme afgesloten! Het is heerlijk om anderhalf uur in de natuur te zijn en te bewegen. Danny zorgt ervoor dat je dit bewust mee maakt. De sfeer tijdens de training is ontspannen en luchtig door de verschillende oefeningen.

  Ik heb echt ervaren hoe heerlijk het is om buiten te zijn. Doordat ook mijn hardlooptechniek verbeterd is, ik ademhalingstechnieken heb geleerd en heb geleerd het lopen te ervaren in plaats van te streven naar een afstand of een snelheid is hardlopen voor mij nu iets wat leuk en prettig is, waardoor ik bijna om de dag even loop!

  Danny heeft duidelijk kennis van sport/bewegen/hardlopen en mindfulness. Een hele fijne combi! Ik kijk uit naar het vervolg!

  Beantwoorden
 7. Pien
  Pien zegt:

  Gisteravond voelde ik weer hoe fijn het is om met de mindful bootcamp buiten te trainen met Danny. De actie van de krachttraining afgewisseld met de ontspanning van de mindfulness oefeningen. Het geeft me enorm veel goeie energie en kan meer genieten in t moment!

  Beantwoorden
 8. Esther Pijnnaken
  Esther Pijnnaken zegt:

  Vorige week de 5 weekse mindfull run afgerond. Ik vond het een hele fijne laagdrempelige cursus. Het gaat niet om prestatie maar om lekker buiten bezig zijn in het hier en nu. Danny vind ik ook een hele fijne coach , niet te zweverig , rustig, geïnteresseerd Kortom voor iedereen aan te raden en ik ga zeker de vervolg curcus doen.

  Beantwoorden
 9. Lilian Landesbergen
  Lilian Landesbergen zegt:

  5 weekse mindfull run cursus gedaan!! Was leuk! Lekker buiten bezig geweest en goede tips gekregen over de ademhaling en t mindfull bezig zijn.
  Bedankt Danny en ws tot de vervolg cursus!!

  Beantwoorden
 10. petra glasbergen
  petra glasbergen zegt:

  Fijne laagdrempelige cursus om op een bewuste manier te (leren) hardlopen. Luisteren naar je eigen lijf en daarbij het tempo aanpassen naar wat goed voelt voor jou.
  Met oefeningen tussendoor en tijdens het hardlopen, heb ik weer de juiste ‘mood’ gevonden om hardlopen weer een wekelijkse activiteit te maken. Geen druk of een prestatie moeten neer zetten maar genieten van het buiten zijn in het hier en nu, met wat er op dat moment is, en dat is goed. Danny is een gepassioneerde trainster die op een leuke, fijne maar ook gezellige manier je meeneemt in de wereld van mindfulness. Een aanrader voor iedereen die meer wil bewegen, fit wil worden en weer lekker in je lijf wilt zitten. Dit geeft het zetje!

  Beantwoorden
 11. Petra van Tol
  Petra van Tol zegt:

  Afgelopen weekend de 5 weekse winter mindful run cursus afgesloten. De lessen zijn voorbij gevlogen! Danny (Bregtje, Mirjam en Petra ;)) dank je (jullie) wel! Naast diverse loop- en ademhalingstechnieken ben ik me meer bewust van dingen geworden en heb ik weer plezier in het hardlopen gekregen! Op naar de vervolgcursus!

  Beantwoorden
 12. Caroline
  Caroline zegt:

  Afgelopen winter heb ik de cursus Mindful Run gevolgd in Leiden. Mijn doel was aanvankelijk op het sportieve gebied: ik wilde lekker kunnen lopen, zonder een opgejaagd gevoel dat ik nog zoveel km’s moest voor mijn doel en dat ik paars aangelopen weer terugkwam van zo’n rondje. Het stukje mindfulness was in eerste instantie een bonus. Achteraf gezien was dat niet mijn bonus, maar het grootste cadeau van de cursus. Niet alleen ben ik in staat om nu 10km op neusademhaling alleen te rennen, maar geniet ik zo met volle teugen ervan dat ik de rest van de dag als een blij kind rondloop. Even de gedachtes volledig uitzetten en me concentreren op de omgeving heeft me heel veel gebracht op gebied van ontspanning en me lekker in mijn vel voelen. Ik kan het dan ook iedereen aanraden, zowel als je wilt de-stressen als dat je ‘lekker’ wilt leren lopen. En niet onbelangrijk, Danny is een warme, vrolijke persoonlijkheid die sportiviteit, meditatie en mindfulness op een speelse wijze combineert voor de beste resultaten.

  Beantwoorden
 13. Jan
  Jan zegt:

  Bootcamp trok me vroeger nooit aan, maar ben door de lessen van Danny van gedachten veranderd. Haar “mindful bootcamp” is relaxed en intensief tegelijk. Veel afwisseling in oefeningen en stevige training, maar ook aandacht voor ademhaling en wat je vandaag aankunt. Ieder op zijn eigen niveau. En dat buiten sporten is echt zo’n goed begin van de dag. Kan het zeker iedereen aanraden.

  Beantwoorden
 14. Gerald
  Gerald zegt:

  Samen met mijn dochter de cursus Minfull Run gedaan.De trainingen van Danny zijn inspannend en ontspannend tegelijk.. De trainingen zijn leerzaam ( en de oefeningen. vaak ook buiten het sporten te gebruiken) , maar vooral heel leuk.

  Beantwoorden
 15. Joost
  Joost zegt:

  De waarde het je bewust zijn van het hier en nu in combinatie met loop- en ademhalingstechieken, maken deze training zeer waardevol. Danny doet dat heel vakkundig en met een leuke ontspannen sfeer.
  Ik heb met de nieuwe looptechniek anderhalve minuut van mijn snelste tijd op 5 km afgelopen.

  Aanrader!!!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *