Cindy Ruijgrok

woensdag, 21 februari 2018 17:22


Bij hardlopen hoorden voor mij termen als weerstand, worstelen, frustratie, presteren en niet kunnen genieten.
Danny heeft mij tijdens de cursus geholpen dit los te laten en ze heeft ons laten ervaren dat het een stuk leuker wordt als je niet steeds oordeelt over jezelf en de nadruk legt op presteren. Waarom moet de lat altijd zo hoog voor onszelf?
Danny haalde het gevoel van moeten eraf en zo merkte ik dat ik opknapte van buiten zijn, van bewegen, van een beetje lol te maken met elkaar en vooral van het mezelf niet zo serieus nemen! (RULE NR. 6!!)
Ondertussen heb ik het een en ander geleerd over loop-en ademhalingstechnieken.
Voor mij was het bij het oefenen met de ‘neus in-neus uit’ ademhaling een openbaring om te merken dat mijn benen niet verzuurden. Dit maakt het lopen een stuk aangenamer. (weer een frustratie minder).
Tussendoor de motiverende en relativerende woorden van Danny, de meditaties, de yoga –en spierversterkende oefeningen.
Danny zorgde ervoor dat de 90 minuten voorbij vlogen!! (jammer, maar ook een goed teken!!)
Je krijgt het gevoel goed bezig te zijn en dat op een hele prettige manier!!
Het is een cadeautje aan jezelf om deze training te volgen en je kan er daarna heel goed zelf mee aan de slag!!

Marit van den Hoek

dinsdag, 20 februari 2018 17:17


Twee weken geleden de 5 weekse mindful run cursus afgesloten! Heel jammer, want het was heel fijn! Lekker buiten trainen in het hier en nu! Bewust bezig zijn met het verbeteren van de ademhaling, en de looptechniek. En tussendoor ontspannings en meditatie oefeningen. Deze combinatie voelde heel goed! Danny gaf ook veel achtergrond informatie, wat ook heel interessant was. Plezier en lachen zijn ook heel belangrijk tijdens de trainingen! Ik kan het iedereen aanraden!


Marloes Dijksterhuis

donderdag, 8 februari 2018 10:54


Ik vond de 5-weekse Mindful run cursus echt heerlijk om te doen! Verwacht geen mega intensieve hardloop training met interval. Het is echt even terug naar jezelf en je lichaam. Ik vond de leermomenten heel fijn om bewuster te lopen, bewuster te zijn van je lichaam, omgeving en het zijn in het nu. Zodra de mindful run startte, voelde ik een rust over mij heen komen en vond ik het echt een geniet moment. De buitenlucht, de diversiteit aan mensen, de luchtigheid en humor waarmee Danny de training geeft en de combi hardlopen met meditatie maken deze training uniek. DOEN dus! 🙂

Sandra Romijn

maandag, 5 februari 2018 11:30

Afgelopen vrijdag de laatste mindful run afgesloten bij Danny Ruijgrok in Leiden.
Ik zou het zo weer over willen doen en kan het echt iedereen aanraden. De combinatie van hardlooptechniek met ontspannende oefeningen en bewustwording is zo fijn!!
Heel veel dank naar Danny…wat een mooi mens!

Linda Letsch

maandag, 5 februari 2018 16:16


Een stap in het voor mij onbekende “Mindful “ en dan ook nog rennen erbij
Deze ervaring had ik niet willen missen bij elke run neem je iets mee wat je onbewust gaat gebruiken in het dagelijks leven . Ben zo blij dat heb mee gedaan ik kan niet wachten op de vervolg cursus . Leuke dames ontmoet het was echt een cadeautje

Sandra van Helmond

dinsdag 6 maart 2018, 17:30

Mindful Trainen kwam op het juiste moment in mijn leven. Ik ben gewend om mee te gaan in de waan van de dag. Daarbij moet alles snel gaan. De online training zorgde er voor dat ik bewuster werd van alles wat ik deed. Hierdoor kreeg ik meer rust in mijn lichaam en hoofd. Er zijn momenten geweest dat de online training wat lastig was voor mij. Door niet de tijd en rust nemen om echt met mijzelf bezig te zijn. Al snel merkte ik de voordelen van mindfulness. Ik kwam weer in contact met mijn lichaam en geest. Ik besef nu meer dan ooit dat mijn lichaam veel meer signalen af geeft dan ik had verwacht. Dat voelt goed! De 6-weekse training zit er voor mij op. Mindfulness blijft zeker een onderdeel van mijn leven. 

De online training is helder van opzet. De oefeningen worden in een filmpje uitgelegd. Daarnaast heb je een werkboek om in te werken en geeft Danny meer achtergrond informatie. De reminder stickers zijn erg hulpvol! De 6-weekse online training is zeker een aanrader.

9 antwoorden
 1. Jochem van Rijn
  Jochem van Rijn zegt:

  Een zeer leuke laagdrempelige mindfull cursus moet ik zeggen. Niet zweverig en heb er veel van geleerd. Voor een ieder zijn er waardevolle dingen uit te halen om je zelf een blijer en gezonder mens te maken. Erg knap van Danny dat ze voor iedereen de cursus op maat maakt op zijn/haar niveau en interesse.

  Beantwoorden
 2. Linda Letsch
  Linda Letsch zegt:

  Na de curcus Minfulrun ben ik de curcus Mindful Walk gaan volgen bij Danny . Wederom trof ik een super groep Mindful walkers lekker je zelf kunnen zijn is het fijnste wat er is daardoor veel profijt van de ontspannings oefeningen . Helemaal super echt een aanrader

  Beantwoorden
 3. Simone
  Simone zegt:

  Eerst Mindful Run gedaan. Omdat ik het best lastig vind om in mijn eentje te sporten heb ik ook cursus Mindful Walking gedaan. Gewoon om er in te blijven, zeg maar. Zeer geschikt voor de onervaren sporters en onervaren mindful beoefenaars. Laagdrempelig. Gezellig. Lekker in de buitenlucht. Ontspannen. Ik voelde me erg welkom bij Danny. Ze weet veel en deelt graag haar kennis en ervaring. De belangrijkste les: Je kan altijd weer opnieuw beginnen. Je kan het altijd weer oppakken.

  Beantwoorden
 4. Michelle
  Michelle zegt:

  Ik heb deelgenomen aan de Mindful Walking. Dit was een hele leuk ervaring en ga het zeker nogmaals doen. De groep was ook heel mooi, onder leiding van Danny voelde iedereen zich zeer vertrouwd waardoor er een zeer openhartige sfeer was. veel geleerd gelachen gehuild en gewandeld. Dank je Danny voor deze mooie cursus je hebt ons liefdevol begeleid.

  Beantwoorden
 5. Sandra
  Sandra zegt:

  De “waan van de dag” is tijdens de “Mindful Run” training snel vergeten. Onder begeleiding van Danny, maak je kennis met sporten in de buitenlucht en de focus op de ademhaling. De Fun factor staat voorop en door de lessen volgt de totale ontspanning. Het is een leuke training met een enthousiaste coach genaamd Danny Ruijgrok. Danny heeft aandacht voor de individu en zij geeft de training op maat. Bedankt voor de leuke cursus.

  Beantwoorden
 6. Maartje
  Maartje zegt:

  Net de cursus mindfull run met veel enthousiasme afgesloten! Het is heerlijk om anderhalf uur in de natuur te zijn en te bewegen. Danny zorgt ervoor dat je dit bewust mee maakt. De sfeer tijdens de training is ontspannen en luchtig door de verschillende oefeningen.

  Ik heb echt ervaren hoe heerlijk het is om buiten te zijn. Doordat ook mijn hardlooptechniek verbeterd is, ik ademhalingstechnieken heb geleerd en heb geleerd het lopen te ervaren in plaats van te streven naar een afstand of een snelheid is hardlopen voor mij nu iets wat leuk en prettig is, waardoor ik bijna om de dag even loop!

  Danny heeft duidelijk kennis van sport/bewegen/hardlopen en mindfulness. Een hele fijne combi! Ik kijk uit naar het vervolg!

  Beantwoorden
 7. Pien
  Pien zegt:

  Gisteravond voelde ik weer hoe fijn het is om met de mindful bootcamp buiten te trainen met Danny. De actie van de krachttraining afgewisseld met de ontspanning van de mindfulness oefeningen. Het geeft me enorm veel goeie energie en kan meer genieten in t moment!

  Beantwoorden
 8. Esther Pijnnaken
  Esther Pijnnaken zegt:

  Vorige week de 5 weekse mindfull run afgerond. Ik vond het een hele fijne laagdrempelige cursus. Het gaat niet om prestatie maar om lekker buiten bezig zijn in het hier en nu. Danny vind ik ook een hele fijne coach , niet te zweverig , rustig, geïnteresseerd Kortom voor iedereen aan te raden en ik ga zeker de vervolg curcus doen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *