Luister naar je intuïtie

Luister naar je intuïtie

Dit hoor je vaak mensen zeggen. Vertrouw op je intuïtie. Ik vond dat eigenlijk knap lastig, want wat is de stem van mijn intuïtie en wat van mijn ego?
Weet jij het?
Ik twijfelde vaak en dat komt denk ik omdat ik van nature een beetje een piekeraar ben.
Overal goed over nadenken en de voors en tegens tegen elkaar afwegen. Meestal ontstaat daar een vastloper. Herken jij dit?
Luister naar je intuïtie zei iemand dan. Welke stem is dat?

De stem van je intuïtie

Inmiddels weet ik het. Het is de zachte stem, die ik alleen hoor als ik er de tijd en rust voor neem. Bijvoorbeeld tijdens meditaties, maar ook tijdens een wandeling in de natuur. De stem van mijn ego is luid en duidelijk aanwezig. Die komt met allerlei bezwaren en angsten, als ik naar mijn intuïtieve stem wil luisteren. Het ego is zo sterk en krachtig en vol overtuigingskracht, die mis je echt niet.

Luister naar je lichaam

Wil je weten of je op de goede weg zit? Luister dan goed naar je lichaam. Die geeft je de signalen wel. Durf te vertrouwen op de zachte stem en de wijsheid van je lichaam. Ze zijn zoveel intelligenter dan het ego en de geest.

Herken jij de stem van je intuïtie en durf jij ernaar te luisteren?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *