Mindful online coaching

Je voelt en weet dat het anders kan in je leven. Dat je er meer uit kan halen. Dat er meer in zit. Regelmatig heb je het gevoel dat je geleefd wordt en dat de dagen te kort zijn, voor wat er allemaal “moet” gebeuren. Je rent door het leven en functioneert vaak op de automatische piloot binnen de rollen die je vervult. Eigenlijk heb je (bijna) alles wat je hart begeert, maar tijd om daar echt van te kunnen genieten is er niet. Herkenbaar?

Of je voelt dat je iets anders wil in je leven. Dat er meer in jou zit! Maar je durft niet, bent bang om te falen, of vind dat jij het niet waard bent.

Je wil graag optimaal genieten van de goede dingen in je leven. Echt kunnen stilstaan bij wat je allemaal hebt en je gelukkig voelen. Of je wil nu eindelijk doen, waar je zo naar verlangt! Ook weet je dat uitdagingen bij het leven horen en dat geluk vooral zit in de manier waarop je met de dingen omgaat.

Mindfulness is de sleutel tot jouw geluk! Ik kan je daarbij coachen.

Mindfulnes voor jou

Waarom mindful online coaching de oplossing is

Mindfulness maakt je bewust! Maakt zichtbaar wat eerst onzichtbaar was. Het is een vaardigheid die je leert om van een afstand te kijken naar jouw gedachten en gedrag. Om te kunnen veranderen, moet je eerst zien waar het mis gaat! Welke gedachten en overtuigingen belemmeren je nu om optimaal van het leven te genieten?

Door het beoefenen van mindfulness ontstaat ruimte tussen wat je overkomt en hoe jij erop reageert. In die ruimte ontstaat keuzevrijheid. Je kunt kiezen voor helpende gedachten en doet wat voor jou goed voelt. Zo eenvoudig is het!

Hoe heerlijk zou het voelen als jij zelf (weer) de regisseur bent van je gedachten? Dat je die belemmerende gedachten en overtuigingen nu, voor eens en altijd, over boord kan zetten en je je echt lekker gaat voelen!

Ik ga je helpen!

Veranderen is niet gemakkelijk, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik ga je helpen! Met 6 (online) coachingsgesprekken, een uitgebreid digitaal werkboek en ondersteunend beeld-en geluidsmateriaal, krijg jij de optimale ondersteuning tijdens jouw verander proces.

Je oefent in je eigen omgeving en op je eigen tempo. Het werkboek biedt dagelijkse ondersteuning bij het oefenen en je houd je ervaringen bij in het bijgeleverde dagboek. De coachingsgesprekken vinden wekelijks plaats op een door jou gekozen tijdstip. Je hoeft de deur niet uit, want we ontmoeten elkaar online. Ik wil het je zo gemakkelijk mogelijk maken om de coaching thuis te organiseren.

De oefeningen zijn gemakkelijk te integreren in je drukke leven en je zult direct de positieve effecten ervan ervaren.

In deze 6 weken word je je meer bewust, groeit je zelfvertrouwen, leef je meer in het nu en voel jij je (nog) gelukkiger!