Heb je het gevoel dat je onvoldoende energie hebt? Ben je op zoek naar een betere balans tussen werk en privé? Dan is Mindful Personal Trainen het antwoord.

Wat is Mindful Personal Trainen?

Mindful Personal Trainen (MPT) is voor mensen die meer willen dan alleen een strak lichaam. Al na een paar lessen ontdek je dat je batterij oplaadt en dat je meer energie krijgt. Er ontstaat, op een natuurlijke manier, een betere balans tussen body en mind.

We leven in een tijd vol social media, we zijn bijna 24 uur bereikbaar, waardoor we vrijwel continue “aanstaan”.  Die voortdurende prikkels vormen een gevaar voor een juiste balans tussen in- en ontspanning en kunnen leiden tot fysieke en mentale klachten.

Mindful Personal Trainen helpt je het beste uit jezelf te halen, waardoor je optimaal kunt genieten van het leven. Door af en toe stil te staan en beter naar je lichaam te luisteren, leer je je grenzen te bewaken en keuzes te maken die goed zijn voor jou. Je wordt productiever door minder te doen.

Hoe gaan we te werk?

We gaan naar buiten, waar we oefeningen doen voor lichaam en geest. De oefeningen bestaan uit kracht-en conditietraining, yoga, mindfulness/meditatie en ademhalingsoefeningen. Door te mediteren kom je beter in contact met wie je werkelijk bent.

Ik start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij we samen een gepersonaliseerd programma vaststellen. Wil je liever wandelen, hardlopen, yoga of krachttrainen, of juist een combinatie? Het kan allemaal.  Mindfulness, meditatie en ademhalingsoefeningen zijn een vast onderdeel van de training.

Wie ben ik?

Mijn naam is Danny Ruijgrok, mindful trainer. Ik ben opgeleid tot mindfulness trainer, ademcoach, personal fitness trainer, wandelcoach, mindful runcoach,yoga docent en ik heb een Master in NLP.

Ik ben ervan overtuigd dat ik je kan helpen naar een betere balans tussen lichaam en geest en ervoor zorgen dat je energie toeneemt. Aarzel niet en neem contact met mij op.

Tarief

Een mindful personal training kost 65,- euro per uur.
10 rittenkaart 55,- euro per uur.
Een proefles kost 25,- euro.

Wil je graag in groepsverband een training volgen, of leren hardlopen? Dan is een cursus mindful run misschien iets voor jou.

Proefles/info aanvragen

Vind mij op FITsociety
Powered by FITsociety