Mindful personal trainen voor jou

Krachttraining, conditietraining, yoga, mindfulness en ademhalingsoefeningen.

Met mindful personal trainen ga je samen met mij (Danny Ruijgrok) naar buiten om te trainen. De focus ligt op lekker bewegen voor een fit lichaam en een ontspannen geest. Dit vormt de basis voor een goede gezondheid. We werken aan het vergroten van je geestelijke en lichamelijke flexibiliteit.

Waarom Mindful Personal Training

Met personal training ligt vaak de focus op lichamelijke doelstellingen. We willen afvallen, gespierder worden en er fitter en jonger uitzien. Deze idealen nastreven geven vaak (nog) meer stress.

Mindful Trainen is “je lekker voelen!” Door meer buiten te zijn en het trainen van lichaam en geest. Een gezond lichaam, gaat niet zonder een gezonde geest. Andersom geldt dat ook. Daarom trainen we beiden. Vertrouwen hebben of krijgen in jouw lichaam zijn doelen waar wij mee aan de slag gaan. Dankbaar zijn voor je mogelijkheden, ipv focussen op je beperkingen. Je zult verteld staan van wat jij allemaal kan als je mindful gaat sporten. Je leert je grenzen kennen en ze te bewaken. Na een tijdje zal je ook je grenzen kunnen verleggen, omdat je je fit en energiek voelt. Wil je afvallen, minder stress ervaren, of gewoon fitter worden. Met mindful trainen gaat het je zeker lukken!

Naast fysieke oefeningen gaan we aan de slag met ademhalingsoefeningen, balans en meditatie. Afhankelijk van waar jij nu staat gaan we werken aan je conditie, kracht en flexibiliteit. Dit alles in combinatie met mindfulness. De focus ligt op gezond en fit. Ook in jouw weg naar een gezond voedingspatroon kan ik je adviseren en ondersteunen.

Voor wie?

Tarief

Een mindful personal training kost 65,- euro per uur.
10 rittenkaart 55,- euro per uur.
Een proefles kost 25,- euro.

Wil je graag in groepsverband een training volgen, of leren hardlopen? Dan is een cursus mindful run misschien iets voor jou.

Proefles/info aanvragen

Vind mij op FITsociety
Powered by FITsociety