Mindful personal trainen voor jou

Krachttraining, hardlopen en yoga beoefenen gecombineerd met Mindfulness en ademhalingsoefeningen.

Met mindful personal trainen ga je samen met mij (Danny Ruijgrok) naar buiten om te trainen. De focus ligt op lekker bewegen voor een fit lichaam en een ontspannen geest. Dit vormt de basis voor een goede gezondheid. We werken aan het vergroten van je geestelijke en lichamelijke flexibiliteit.

Met personal training ligt vaak de focus op lichamelijke doelstellingen. We willen afvallen, gespierder worden en er fitter en jonger uitzien. Deze idealen nastreven geven vaak (nog) meer stress.

Voor mij betekent mindful trainen: je lekker voelen! Vertrouwen hebben of krijgen in jouw lichaam zijn doelen waar wij mee aan de slag gaan. Dankbaar zijn voor je mogelijkheden, ipv focussen op je beperkingen. Je zult verteld staan van wat jij allemaal kan als je mindful gaat sporten. Je leert je grenzen kennen en ze te bewaken. Na een tijdje zal je ook je grenzen kunnen verleggen, omdat je je fit en energiek voelt.

Naast fysieke oefeningen gaan we aan de slag met ademhalingsoefeningen, balans en meditatie. Afhankelijk van waar jij nu staat gaan we werken aan je conditie, kracht en flexibiliteit. Dit alles in combinatie met mindfulness. De focus ligt op gezond en fit. Ook in jouw weg naar een gezond voedingspatroon kan ik je adviseren en ondersteunen.

Tarief

Een mindful personal training kost 65,- euro per uur.
10 rittenkaart 55,- euro per uur.
Een proefles kost 25,- euro.

Wil je graag in groepsverband een training volgen, of leren hardlopen? Dan is een cursus mindful run misschien iets voor jou.

Proefles/info aanvragen