Mindful Personal Training en lifestyle coaching in Leiden e.o.

Heb je het gevoel dat je onvoldoende energie hebt? Ben je op zoek naar een betere balans tussen werk en privé? Dan is Mindful Personal Training en lifestyle coaching het antwoord.

Mindful personal training en lifestyle coaching is individuele coaching in sport en mindfuless. Deze effectieve methode door mijzelf ontwikkeld is een combinatie van kracht- en conditietraining, flexibiliteit, ademhalingsoefeningen en Mindfulness. Samen gaan we naar buiten om te werken aan een gezond lichaam en heldere geest. Al na een paar trainingen ontdek je dat je batterij oplaadt en dat je meer energie krijgt. Er ontstaat, op een natuurlijke manier, een betere balans tussen body en mind. Met mindful trainen werk je aan een gezonde lifestyle.

We leven in een tijd vol social media, we zijn bijna 24 uur bereikbaar, waardoor we vrijwel continue “aanstaan”.  Die voortdurende prikkels vormen een gevaar voor een juiste balans tussen in- en ontspanning en kunnen leiden tot fysieke en mentale klachten.

Met de coaching helpt ik je het beste uit jezelf te halen, waardoor je (weer) optimaal kunt genieten van het leven. Door af en toe stil te staan en beter naar je lichaam te luisteren, leer je je grenzen te bewaken en keuzes te maken die goed zijn voor jou. Je wordt productiever door minder te doen.

Hoe gaan we te werk?

Ik kom naar je toe en we gaan samen naar buiten, waar we oefeningen doen voor lichaam en geest. De training stem ik volledig af op jouw fysieke mogelijkheden en wensen. Dankzij mijn jarenlange ervaring in het geven van allerlei soorten sportlessen, kan ik veel variatie brengen in de trainingen. Zo maak ik het steeds weer leuk en uitdagend. Een vast onderdeel van de training is Mindfulness. We doen oefeningen voor betere focus en concentratie en voor meer rust in je hoofd en lijf. Mindfulness is hier een geweldig middel voor. De combinatie met ademhalingsoefeningen zorgt ervoor dat je weer volledig opgeladen bent na de training!

Wie ben ik?

Mijn naam is Danny Ruijgrok, mindfulness trainer en sportcoach. Ik ben heb vele opleidingen gevolgd in fitness en Aerobics. Verder ben ik gecertificeerd ademcoach, mindfulness trainer, wandelcoach mindful run instructeur, yoga docent en ik heb een Master in NLP.

Ik ben ervan overtuigd dat ik je kan helpen naar een betere balans tussen lichaam en geest en ervoor zorgen dat je energie toeneemt. Aarzel niet en neem contact met mij op.

Tarief

Een Mindful personal training en lifestyle coachingstraject van 10 keer kost 550,- euro ex BTW.
Een proefles kost 25,- euro.
Een DUO training (2 personen, 1 trainer) kost 65,- euro (Een DUO training is ook mogelijk)
De trainingen duren 60 min en we trainen op een buitenlocatie bij jou in de buurt.
Ik kom naar Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, Voorschoten en Wassenaar.
Kosteloos verplaatsen of annuleren van een training kan tot 24 uur van tevoren.

Wil je graag in groepsverband een training volgen, of leren hardlopen? Dan is een mindful jogging of mindful bootcamp misschien iets voor jou.

Proefles/info aanvragen

Vind mij op FITsociety
Powered by FITsociety