Mindful Run is Fun!

Mindful Run bij Mindful Train

Lol maken, buiten spelen, mindfulness, ademhalen en hardlopen! Dat zijn de ingrediënten van de 5 weekse mindful run cursus.

Doe je mee? Schrijf je hier in voor de 5  weekse Mindful Run cursus.

In 5 keer anderhalf uur krijg je een rugzak vol tools die jij kunt gebruiken om minder gehaast te leven en je minder gestrest te voelen. Tijdens de cursus word je je bewust van je (loop)houding, je ademhaling en motivatie tijdens het hardlopen. Ook voel je direct de invloed van een juiste ademhaling en goede looptechniek op je trainingservaring.

Je leert beter voelen, beter ademhalen, lekkerder hardlopen en mindfulness toepassen tijdens het sporten.

Mindful door het leven

Natuurlijk maken we ook een vertaalslag naar het dagelijks leven, want daar gaat het uiteindelijk om! Ik leer je hoe je de techniek van mindfulness en neusademhaling ook kunt inzetten binnen je relaties, je werk en je dagelijkse bezigheden.

Sport is een geweldig middel om (nog) beter in contact te komen met je lichaam. Daarnaast is het gezond om te bewegen en buiten te zijn. Met Mindfulness train je je geest voor een betere focus en concentratie en naar meer aandacht in het NU. Je leert om minder in je hoofd te leven en minder te oordelen.

Mindfulness is bewezen effectief in het verminderen van burnout en depressies. Het vergroot je flexibiliteit, emotionele stabiliteit en zelfcompassie. Ook draagt de training bij aan het vergroten van je zelfvertrouwen.

Voor lichaam en geest!

Mindful running is de perfecte combinatie voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Iedereen weet dat bewegen en goede voeding essentieel zijn voor een gezond en fit lichaam.
Wist je ook dat mindfulness onmisbaar is voor een  gezonde geest?
Naast al deze voordelen is Mindful Run gewoon heel erg Fun! Heb ik je overtuigd? Yes!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *