Online coaching voor jou

Je bent een vrouw met een druk leven en verlangt naar de juiste balans tussen werk en privé. Regelmatig heb je het gevoel dat je geleefd wordt en dat de dagen te kort zijn, voor wat er allemaal “moet” gebeuren. Je rent door het leven en functioneert vaak op de automatische piloot binnen de rollen die je vervult. Eigenlijk heb je (bijna) alles wat je hart begeert, maar tijd om daar echt van te kunnen genieten is er niet.

Je wil graag optimaal genieten van de goede dingen in je leven. Echt kunnen stilstaan bij wat je allemaal hebt en je gelukkig voelen. Ook weet je dat uitdagingen bij het leven horen en dat geluk vooral zit in de manier waarop je met de dingen omgaat. Je hebt geen invloed op wat je overkomt, wel op hoe jij erop reageert.

Mindfulnes voor jou

Waarom mindfulness de oplossing is

Mindfulness haalt je uit de automatische piloot. Het is een vaardigheid die je leert om van een afstand te kijken naar jouw reactie. Je ziet je gedachten en emoties en leert weer luisteren naar je lichaam. Er komt ruimte tussen wat jouw overkomt en je reactie erop. In die ruimte ontstaat keuzevrijheid. Je functioneert niet meer op de automatische piloot, maar bewust. Mindfulness vermindert stress en geeft ontspanning.

Online werkt

Met een online coachingstraject leer ik jou in 6 weken hoe je van mindfulness jouw levenshouding maakt, zodat je meer rust en plezier gaat ervaren in je drukke leven.

Je kunt de coaching op elk gewenst moment starten. We plannen wekelijks een coachingsgesprek in, op een door jou gewenste dag en tijdstip. Tijdens dit gesprek bespreken we hoe jij mindfulness kunt inzetten en toepassen op specifieke situaties in jouw leven.

Geen lange saaie meditaties, maar korte concrete oefeningen die direct resultaat opleveren. De oefeningen zijn gemakkelijk te integreren in je drukke leven en je zult direct de positieve effecten ervan ervaren.

Coaching

De persoonlijk coaching verloopt online via skype, zodat je lekker in je eigen omgeving bent. Je hoeft de deur niet uit en ook geen extra tijd vrij te maken om naar je coachingsafspraak te komen.

Na 6 weken ben jij meer bewust, leef je meer in het nu en voel jij je (nog) gelukkiger!

Mindful Run en Mindful personal training

Naast online coaching geef ik ook mindful personal training en mindful run cursussen in Leiden e.o.