Danny van Mindfultrainen.nlWat leuk dat je interesse hebt in wie ik ben! Mijn naam is Danny Ruijgrok, mindfulness coach en mindful personal trainer. Samen met mijn vriend Frank Reijn vormen wij een  samengesteld gezin, met 3 meiden van 11, 13 en 16 jaar en een hond. We wonen in een heerlijk huis in Leiden, vlakbij het centrum. Ik houd erg van sporten in de buitenlucht! Hardlopen, bootcamp, krachttraining, fietsen en wandelen. Daarnaast zijn we liefhebbers van lekker koken en eten. In het weekend gaan we graag naar de markt. Lekkere dingen kopen voor bij de borrel en ingrediënten om mooie, lekker en verantwoorde recepten te maken.
Mijn interesse ligt bij het fit en gezond houden van lichaam en geest om zo optimaal te kunnen genieten in onze hectische en snelle maatschappij! We leven in een super welvarend land, waarin we veel kansen, mogelijkheden en keuzes hebben. Ook hebben veel mensen last van burn-outs en depressies. Het combineren van werk en privé kan lastig zijn en zwaar voelen. Ik leer je hoe je de balans (terug) kan brengen in je leven, waardoor je een vrij en ontspannen leven kunt leiden.

Mindful Trainen

Mindful Trainen is het trainen van mindfulness. Ik weet uit ervaring dat mindfulness de weg is naar een ontspannender en gelukkiger leven. De techniek is eenvoudig en voor iedereen bereikbaar en dat maakt mindfulness geweldig! Het combineren van (buiten) sporten en mindfulness oefeningen is een krachtig wapen tegen stress, depressie, overspannenheid, of zelfs burn out!

Mijn mindful levenshouding dank ik aan de vele opleidingen die ik heb gevolgd op het gebied van sport, mindfulness, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en yoga. Sinds 2001 begeleid ik mensen bij verantwoord sporten en gezond leven. Gezondheid betekent voor mij een fit lichaam en gezonde geest. Door het geven van trainingen waarbij ik sport en mindfulness combineer help ik mensen bij het werken aan een gezonde levensstijl. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen een mindful levenshouding te ontwikkelen, zodat zij zich gelukkig, weerbaar en energiek voelen. Als ondernemer met een druk gezin, weet ik hoe hectisch het leven kan voelen!
Met de juiste ademhaling, beweging en het toepassen van mindfulness lukt het mij om optimaal te genieten van het leven. Dat gun ik jou ook!