Voor wie is Mindful sport en lifestyle coaching?

Voor wie is Mindful sport en lifestyle coaching?

Herken jij jezelf hierin?

Je weet dat je meer naar buiten zou moeten gaan en meer zou moeten bewegen. Het is superbelangrijk voor je, want je zit (geregeld) niet lekker in je vel.

Je bent druk en hebt gewoon weinig tijd. Als de week voorbij is ben je uitgeteld en ben je blij als je gewoon even niets hoeft. Toch kom je niet echt tot rust. Je hoofd gaat maar door: dit niet vergeten, dat nog even doen. Je piekert, omdat je weet dat het eigenlijk anders moet.  Je ademhaling zit vaak hoog en je hebt eigenlijk voortdurend een opgejaagd gevoel.

Je stelt steeds maar uit, in de hoop dat er een periode komt waarin je meer tijd hebt om echt te starten met beter voor jezelf zorgen. Je wordt geleefd, maar eigenlijk wil je leven.

Dit kun je van mij verwachten:

Ik kom naar jou toe! We gaan naar een mooie plek in de natuur, waar we samen sporten op jouw niveau. Krachttraining, conditietraining, yoga en mindfulness komen tijdens de training aan bod.

Door yoga en mindfulness zal je meer contact voelen met je lijf en jouw grenzen beter leren voelen. Zo kun je ook in het dagelijks leven beter je grenzen gaan aangeven en bewaken. Ook zal ik je tijdens de training uitdagen je fysiek grenzen te verleggen. Dankzij mijn jarenlange ervaring als sportcoach, heb ik voldoende skills in huis om jou te motiveren het beste uit jezelf te halen op dat moment. We maken lol en ik zal er alles aan doen om de training zo plezierig mogelijk te maken.

Daarnaast leer je mediteren. Je “mentale conditie” is net zo belangrijk als je fysieke conditie.

De meditatieoefeningen zijn gericht op het trainen van je aandacht en het verbeteren van je concentratie. Door regelmatig te mediteren leef je minder in je hoofd en kun je het piekeren stoppen.

Naast deze fysieke en mentale training ga ik je ook leren hoe je met je ademhaling je stresslevel en energieniveau kunt reguleren. Beter ademen heeft direct een positieve invloed op je gezondheid. Klachten als (spannings)hoofdpijn, kortademigheid, een opgejaagd gevoel, hoge bloeddruk heb ik als sneeuw voor de zon zien verdwijnen, met ademhalingsoefeningen. Wil jij je ook weer lekker fit en gezond voelen en weer het gevoel hebben dat je leeft?

Stuur mij een bericht voor vrijblijvende en gratis kennismaking.

Ik wil dat jij je lekker voelt!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *